Ring til os på: 21 49 40 80

Vi er klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på tlf. 21 49 40 80

Sådan er du sikret med Byg Garanti

Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garanti

Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Ordningen dækker med op til 100.000 kr. inkl. moms* pr. byggesag. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

Byg Garanti dækker arbejder, der er udført for private kunder på deres private bolig:

én- eller to-familieboliger
forbrugerens egen ejerlejlighed eller andelsbolig
sommerhuse
privatbolig i forbindelse med blandet bolig- og erhvervsejendomme, herunder stuehuse til landbrug
lejeboliger, hvis arbejdet bestilles og betales af lejeren selv


Vilkår for Byg Garanti

Byg Garanti dækker kun den forbruger, som har indgået aftalen med håndværkeren Sådan er du sikret med Byg Garanti Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garanti Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Ordningen dækker med op til 100.000 kr. inkl. moms* pr. byggesag. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler. Byg Garanti dækker arbejder, der er udført for private kunder på deres private bolig: én- eller to-familieboliger forbrugerens egen ejerlejlighed eller andelsbolig sommerhuse privatbolig i forbindelse med blandet bolig- og erhvervsejendomme, herunder stuehuse til landbrug lejeboliger, hvis arbejdet bestilles og betales af lejeren selv Vilkår for Byg Garanti Byg Garanti dækker kun den forbruger, som har indgået aftalen med håndværkeren Forbrugeren skal reklamere til håndværkeren inden rimelig tid og efter, at manglen er eller burde være opdaget Kravet må ikke være forældet Det beløb, man maksimalt kan få dækket, vil blive opgjort på baggrund af Byggeriets Ankenævns kendelse, en dom, en voldgiftafgørelse eller en sagkyndig vurdering Følgeskader eller indirekte tab er ikke dækket Byg Garanti dækker ikke krav som følge af fejl eller mangler ved anlægs- og jordarbejder Byg Garanti dækker ikke arbejde, som udgør en del af et nybyggeri med en samlet entreprisesum på over 1.000.000 kr. inkl.
Forbrugeren skal reklamere til håndværkeren inden rimelig tid og efter, at manglen er eller burde være opdaget
Kravet må ikke være forældet

Det beløb, man maksimalt kan få dækket, vil blive opgjort på baggrund af Byggeriets Ankenævns kendelse, en dom, en voldgiftafgørelse eller en sagkyndig vurdering
Følgeskader eller indirekte tab er ikke dækket
Byg Garanti dækker ikke krav som følge af fejl eller mangler ved anlægs- og jordarbejder
Byg Garanti dækker ikke arbejde, som udgør en del af et nybyggeri med en samlet entreprisesum på over 1.000.000 kr. inkl.

Læs evt. mere på www.byg-garanti.dk


Mestervangen 19
3230 Græsted

Kontor :
22 61 99 01

Mobil:
21 49 40 80

E-Mail:
leegaard.byg@mail.dkProfil

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Byggaranti

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Kontakt

Tryk her for at læse mere


Læs mere